Okulumuzda 20 Nisan Cumartesi günü veli toplantısı gerçekleştririlmiştir.

Şbt

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olup bursluluk hakkından faydalanmak isteyen öğrencilerin başvuru ve sınav uygulama süreçleriyle ilgili iş ve işlemlerin açıklandığı “2024 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu” www.meb.gov.tr adresinde yayımlandığı, sınav başvurusu 13 Şubat- 1 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacağı; önemle duyurulur.

Şbt

1. Dönem Veli Toplantısı tarihi belli olmuştur.

Eyl

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 20.09.2023 tarihinde saat:13.10'da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Toplantı yeter sayı sağlanamaz ise 27.09.2023 tarihinde aynı saat ve yerde tekrar yapılacaktır. Tüm öğretmen ve velilerimize duyurulur.

Eyl

Sorumluluk Sınavı tarihleri aşağıdaki gibidir.

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAZİRAN DÖNEMİ SORUMLULUK SINAV TARİHLERİ

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM 2.ORTAK SINAV TARİHLERİ