Mrt

Okulumuz öğrencilerine Eyüpsultan Belediyesi tarafından bilgi gücenliği eğitimi verilmiştir.

Mrt

Edebiyat Öğretmenimiz Filiz Boduroğlu mentörlüğünde Dilimizin zenginlikleri yarışmasına katılan 12A sınıfı öğrencimiz Bü*** Ya*** 1 .lik ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Zeliha Yıldız dan almıştır. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda depremden önce, sırasında ve sonrasında yapılacaklar hususunda farkındalık oluşturuldu. Akabinde okulumuzda "Deprem Tahliye Tatbikatı" icra edildi.

Şbt

HEDEF YKS kapsamındaöğrencilerimize yaptığımız deneme sınavlarımız düzenli olarak devam ediyor.

Şbt

Av.Ceren Çolak Avukatlık öğrencilerimizemesleğinin tanıtımını yapmıştır.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında katıldığımız sözlük oluşturma yarışması, Yine aynı proje kapsamında  ‘ Safahat Sözlüğü ‘ incelenerek seçilen üç kelime ile afiş oluşturma yarışmasına katıldık.

Okul sloganımız,
 Kamer gibi parlayıp her daim intibah ol !

Şbt

Önder kitap okuma yarışmasının ilk kitabı incelendi.
11 A sınıfı öğrencileriyle ‘Her Kitap Yeni Bir Hayat’ yarışmasının ilk kitabını (Bilâdüşşâm,Taha Kılınç) bitirdik. Kitabın incelemesi ,gerekli notlar alınarak yapıldı.

Şbt

İBB Bağımlılıkla Mücadele Birimi tarafından öğrencilerimize teknoloji bağımlılığı semineri yapıldı.

Ock

Öğrencilerimiz Topkapı Sarayını gezdiler.

Ock

40 farklı üniversitenin tanıtım standı kurduğu, YKS motivasyon ve bölüm tanıtım seminerlerinin yapıldığı Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı'na 12. sınıf öğrencilerimizle beraber katıldık.

Ock

Yazar Öznur Karataş Şan öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşinin ardından öğrencilerimize "Seans Odası" adlı kitabını dağıtıp imzaladı. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Ock

12. Sınıf öğrencilerimize okul rehberlik servisi tarafından Milli Savunma Üniversitesi tanıtıldı ve MSÜ sınavı hakkında bilgilendirme yapıldı.

Ara

Okulumuz Öğrencilerine Eyüpsultan Yeşilay tarafından Tütün Bağımlılığı Semineri yapılmıştır.

Ara

Genç Nida Güzel Kuran Okuma bölge yarışmasinda okulumuzu temsil eden öğrencimiz M** Al** 17 okul arasından 4. olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyor başarılarınn devamını diliyoruz

Ara

Okulumuzda 9. sınıflar ve 12. sınıflar arası bilgi yarışması düzenlenmiştir. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

9. sınıflar kazananı 9/A sınıfımızı ve 12. sınıflar kazananı 12/C sınıfımızı tebrik ediyoruz.