İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Eyüp Alibeyköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

Okulumuzda 5 Aralık Türk Kadınına Seçme Ve Seçilme Hakkının Tanınması programı düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

İyilik Okulu Projesi kapsamında okumuzda seminer veren Deniz Feneri Derneği farklı coğrafyalarda yapılan hizmetlerden bahsetti.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı yapılmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda tüm öğrenci ve personele karbonmonoksit zehirlenmesi hakkında bilgilendirme çalışmaları yapılmıştır.

Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki sitede yer alan çalışmaları da inceleyebilirsiniz.

Kas

Öğrencilerimiz TÜYAP kitap fuarını gezdiler.

Kas

Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl Kutlama etkinlikleri okulumuzda yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize ruh sağlığı semineri yapıldı.

Kas

Emekli olan hocamız Adnan Kaya yı uğurladık .Programda okulumuzda görev yapan hocamızın kızı Fatma Zehra Akçay hocamız da hem babasını hem meslektaşını uğurladı Yine hocamızın öğrencisi Arapça öğretmenimiz Eda Aras Aydın günün anlam ve önemi ile ilgili duygusal bir konuşma yaptı.

Ekm

Öğrencilerimiz Sirkeci Gar'ındaki dergi fuarını gezdiler. Fuarda Sayın Şube Müdürümüz Murat Yıldız da öğrencilerimize eşlik etti.

Ekm

12. Sınıf öğrencilerimize okul rehber öğretmeni tarafından YKS Sistemi, TYT ve AYT Sınavları tanıtıldı.

Ekm

HEDEF YKS Projesi kapsamında 12. sınıf öğrencilerimize TYT Deneme Sınavı yapıldı.

Ekm

Okulumuz 9 ve 10. sınıf öğrencilerine ilk yardım eğitimi verildi.

Ekm

9. Sınıf Velilerimizle tanışma toplantısı yapıldı, ardından okul rehber öğretmenimiz tarafından ergenlik dönemi özellikleri ve okula uyum konulu seminer verildi.

Ekm

Okulumuzda Mevlidi Nebi programı yapılmıştır. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz yaptığı etkinliklerle birlikte Eyüpsultan İmam Hatip Okulları tanıtım şenliğindeydi. Emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.