Öğrencilerimiz Kudüs Sergisi ve Kitap Okuma Etkinliğine katıldılar.

May

İHH işbirliği ile Yazar Demet Tezcan öğrencilerimizle buluştu.

Öğrencilerimiz sabah namazında bir araya geldi.

May

Önceki yıllarda YKS sürecini atlatmış ve üniversiteye yerleşmiş öğrenciler, tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı.

May

Okulumuzda 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzun duvar ve panolarından görüntüler

May

Anadolu İmam Hatip liselerinin öğrencilere sunduğu imkanları aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

May

40 KAVRAM 40 AYET 40 HADİS 40 ŞİİR panosu, emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

11. Sınıf Öğrencilerimize Motivasyon Semineri yapıldı. Seminerde okulumuza destek olan Kültür Eğitim Kurumuna teşekkür ederiz.

May

Günümüz yazar ve şairleri panosunu hazırlayan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda Ramazan Sandığı etkinliği düzenlenerek ihtiyacı olan öğrencilerimize destek olunmuştur. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimize geleceğin meslekleri ve meslek seçim süreçleri hakkında bilgi verildi.

May

Genç Nidalar Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında 11/B Sınıfı Öğrencimiz N** A** bölge 2.si olmuştur. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

May

10. ve 11. Sınıf Öğrencilerimiz Rehber eşliğinde Rami Kütüphanesini gezdiler.

May

Eğitime Destek Platformunun düzenlediği Ulaştırma Bakanlığı Mega Projeler Gezisi kapsamında öğrencilerimiz; Çamlıca Kulesini Çamlıca Camii'yi ve İstanbul Havaalanını gezerek iftar programına da katıldılar.