May

Öğrencilerimize fizyoterapistlik mesleği tanıtıldı. İstanbul Kent Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü akademisyenlerimize teşekkür ederiz.

May

Beykent Üniversitesi İşbirliği ile okulumuzda Sanal Gerçeklik Deneyimi Atölyesi ve Dijital Okuryazarlık semineri gerçekleşti.

May

Öğrencilerimizle bahçemize çam ağacı diktik.

May

9 C sınıfı öğrencimiz Özlem Karataş İmam Hatip okulları arasında düzenlenen Spor Oyunlarında ikinci olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Nis

Çanakkale’den sonra Birinci Dünya Savaşı’nın “en büyük zaferi” olan 29 Nisan 1916 Kut’ül Amare zaferinin 108. yılı kutlamaları ilçe töreni okulumuzda gerçekleşti. Törenimize şube müdürlerimiz Eyüp Toprak ve Serkan Akgöl teşrif ettiler. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda "Önder Kitap Okuma Yarışması" ön elemesini gerçeklerştirdik. Okulumuzdaki elemede dereceye giren öğrencimiz okulumuzu temsilen final sınavına girecek. Öğrencimize başarılar dileriz.

Nis

11. sınıf öğrencilerimize "Afet Farkındalık Eğitimi" verildi.

Nis

Kişisel Verileri Koruma Kanunu Hakkında Öğrencilerimiz Bilgilendirildi ve Pano oluşturuldu.

Nis

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 7 Nisan 2016 tarihinde yürürlüğe girmiştir.

Kanunun yürürlüğe girmesiyle ülkemizde 7 Nisan günü "Kişisel Verileri Koruma Günü" olarak kutlanmaktadır

Bu kanunun amacı: Kişisel verilerin işlenmesinde, kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak, Kişisel verileri işleyen gerçek ve tüzel kişilerin yükümlülükleri ile uyacakları usul ve esasları düzenlemek (disiplin altına almak), Kişilerin mahremiyetini korumak (özel hayatın gizliliği),  Kişisel veri güvenliğini sağlamak, olarak ifade edilmektedir.

Örneklerle KVKK hakkında detaylı bilgi için : meb_iys_dosyalar/34/09/758639/dosyalar/2024_04/03122538_orneklerlekvkk.pdf

100 Soruda KVKK hakkında detaylı bilgi için: meb_iys_dosyalar/34/09/758639/dosyalar/2024_04/03122450_100sorudakvkk.pdf

Kişisel Veri, Kişisel Verilerin İşlenmesi, Veri Sahibi, Kişisel Verilerin Korunması hakkında ve daha fazla bilgi edinmek için https://www.kvkk.gov.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Mrt

Rehberlik Servisi tarafından 12. Sınıflara yönelik sanat aktiviteleriyle destekli sınav kaygısı atölyesi gerçekleştirildi.

Mrt

Rehberlik Servisi tarafından Mesleki Hedef Belirlemeye yönelik etiknlikler yapıldı.

Mrt

Seviye Belirleme ve Performans Değerlendirmesine Yönelik Deneme Sınavlarımız devam ediyor.

Bilim ve Teknoloji Haftası Panosu

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü programı yapılmıştır. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Ramazan Ayı'nı karşılama etkinlikleri yapılmıştır. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.